Poslednje sa našeg bloga :: Online shop unikatne odeće i obuće domaćeg brenda :: ŠLIC

Psssst, zima je stigla! Da li ste već pronašle svoj stylish model ženske jakne za zimu?
2018-01-11

Psssst, zima je stigla! Da li ste već pronašle svoj stylish model ženske jakne za zimu?

Bilo da spadate u one ljude koji uživaju u snežnim čarolijama, ili ste pak više za so u kosi i koktel na plaži, jedno je sigurno - ako želite da se ugrejete u hladnim zimskim danima, osim zagrljaja biće vam potrebna i dobra ženska jakna za zimu.

Shvatamo da je izbor veliki, ali možda ne i toliko originalan. Različiti brendovi plasiraju iste ili slične modele i time utiču na sve manju mogućnost kreativnog isticanja. Ali ŠLIC misli na vas.

 

Vidi još
Najvažnija sporedna stvar na svetu (za žene) - merenje obima!
2017-08-08

Najvažnija sporedna stvar na svetu (za žene) - merenje obima!

Želite nešto da kupite u online ŠLIC prodavnici, ali niste sigurne da li će vam taj odevni predmet odgovarati? Ne brinite. Tu smo da vam rešimo svaku nedoumicu i pomognemo na putu do savršene kupovine.

 

ŠLIC već preko decenije osmišljava, kreira i stvara čarobne garderobne komade koji pristaju ženama različitih gabarita. I što je najlepše od svega, svakoj stoje savršeno.

 

Otkrićemo vam tajnu. Radimo krojeve koji u potpunosti podržavaju žensku anatomiju i prate proporcije i građu ženskog tela. Veoma je značajna činjenica i to što žene stvaraju za žene. Ko nas bolje poznaje od nas samih, zar ne? Takođe, materijali od kojih su napravljeni skoro svi ŠLIC odevni predmetni sadrže bar 3% elastana (kada to nije slučaj, što je veoma retko, uvek stoji napomena).

Vidi još
Pronađite nas na mapi